Rendelésfelvétel és információ:
A kosár tartalma: 0  db termék | 0 Ft
A kosár tartalmának megtekintése

dekorblog & ötletvarázs

A francia stílus

Stílusok közötti barangolásunkat ezúttal a francia lakberendezés felé folytatjuk.

Bővebben

Színes lakberendezés

Lakberendezéskor a bútorokon kívül a színek is meghatározzák, befolyásolják a helyiségek hangulatát. Cikkünkben sorra vesszük a színeket és hatásaikat.

Bővebben

Trópusi stílus

A trópusi stílus kialakítása némileg nehezebb, mint a mediterráné, de nem lehetetlen a megvalósítása. Könnyedén be lehet csempészni a trópusok hangulatát az otthonunkba, néhány szabály betartásával.

Bővebben

Zölddel párosítva

A zöld szín a remény, a nyugalom, az egészség, a fiatalság és a tavasz színe. Ám, ahogyan a természetben sincs egyedül ez a szín, úgy a lakásunkban is párosítanunk kell, hogy harmóniateremtő képessége meg tudjon mutatkozni.

Bővebben

Praktikus és esztétikus bútorok

Vannak olyan bútordarabok, melyeket elsődlegesen nem is otthonunkba vizualizálunk, hanem más helyeken. Ilyen például a vitrin, melyet múzeumokba, oktatási intézményekbe képzelünk el elsőre, illetve a zsúrkocsi, melyet éttermekbe vagy esetleg vonatok büfé kocsijába valónak gondolunk.

Bővebben

Tipikus lakberendezési hibák - 2. rész

Az előző cikkben már szó volt hat tipikus hibáról, amiket az emberek el szoktak követni a lakberendezés során. Íme újabb hat tipikus hiba, amiknek az elkerülésével még harmonikusabb otthont lehet teremteni.

Bővebben

Tipikus lakberendezési hibák - 1. rész

Biztosan sok ember tud azonosulni azzal a helyzettel, amikor valahogy berendeztek egy helyiséget, de valahogy mégsem érezték magukénak. Sokan képesek beleesni bizonyos hibákba a lakberendezés előtti vásárlás során, illetve a lakberendezéskor is. Annak érdekében, hogy ezeket a hibákat el lehessen kerülni, lássunk néhány tipikus hibát.

Bővebben

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!